Even voorstellen

Ik ben Edwin Parera ,  geboren in Surabaya op 13 april 1957. Ik ben werkzaam bij een levensverzekeringsmaatschappij in Jakarta.

Voor mijn studie en werk  heb ik vele jaren in Hamburg  gewoond. Daardoor spreek ik vloeiend Duits.  Doordat ik in Europa heb gewoond en gewerkt, kan ik mij  zowel de Europese als de Aziatische levensomstandigheden inleven. Ik kom graag bij mijn familie in Nederland en  heb vaak heimwee naar mijn vrienden in Hamburg.

Ik ben vrijwilliger bij een kinderkoor, en tevens werk ik als vrijwilliger bij Stichting MataHary in Indonesië, met name op midden Java, in het plaatsje Ambarawa. Dit werk doe ik vanaf de oprichting van Stichting MataHary.

Het is fijn dit werk te mogen doen om de kinderen een betere toekomst te bieden. In mei 2012 heb ik samen met Corrie & René de school en later het weeshuis in Ambarawa bezocht. Dit heeft diepe indruk op mij gemaakt. Inmiddels bezoeken en helpen wij de school en het weeshuis al weer vele jaren. Ik heb regelmatig contact en bezoek beide projecten jaarlijks en speel de informatie door aan het bestuur.

Edwin